GENERAL



 
التسجيلالمدونةالرئيسيةالقران يتلى الادخول

شاطر
 

 اكلة الطوارى و الازمات بالصور

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ملك روحي
نقيب
نقيب
ملك روحي

انثى
عدد الرسائل : 163
تاريخ التسجيل : 05/09/2008

اكلة الطوارى و الازمات بالصور Empty
مُساهمةموضوع: اكلة الطوارى و الازمات بالصور   اكلة الطوارى و الازمات بالصور Icon_minitimeالأحد سبتمبر 07, 2008 7:52 am

اكله سهله وبسيطه وماتاخد وقت يعنى تنفع لو طب عليكى ضيوف او لو كنتى مشغوله وهى دجاج بالخضار فى كيس الشواء بالفرن وعملت معاها ارز بالتوابل المكسيكيه اليكم مقادير الخضار وطبعا كل واحده تختار الخضار على حسب ما تحب يعنى اى خضار عندك استخدميه
مقادير الخضار
2 حبه جزر مكعبات
2 حبه بطاطس مكعبات
كوب بسله خضراء
2 حبه بصل مكعبات
مكعب مرقه دجاج
ملعقه زنجبيل طازج مفروم
هيل مطحون - توم باودر وممكن فصوص طازجه
ملح فلفل كمون جوزه الطيب
الطريقه
نقطع البصل مكعبات ونضيف عليه التوابل السابق ذكرها
اكلة الطوارى و الازمات بالصور 83EoVO02200610
نخلطهم باليد جيدا مع الضغط حتى يخرج ماء البصل ونضيفهم على الخضار المقطع مكعبات ونقلب الخليط مع بعضه
اكلة الطوارى و الازمات بالصور IjH00a02200610
ثم نحضر الدجاجه بعد تنظيفها بالملح والدقيق نحضر ملعقه كمون وفلفل وملح وسماق ومسطرده(الخردل) وكارى وندهن الدجاجه من الداخل والخارج هكذا
اكلة الطوارى و الازمات بالصور D7mK7002200611
ثم ناخذ الخضار ونضع جزء منه داخل الدجاجه والباقى حولها داخل كيس الشواء هكذا
اكلة الطوارى و الازمات بالصور P7rkcW02200611
وهذا شكل العلبه اللى بها اكياس الشواء للى ما بيعرفها ومعاها كيس خلطه التوابل المكسيكيه اللى استخدمتها للارز
اكلة الطوارى و الازمات بالصور ARjc5G02200610
نغلق الكيس ونعمل فتحات بسيطه من فوق بطرف السكين حتى لا ينفجر الكيس من ضغط البخار ونضعها فى فرن متوسط من نص ساعه الى ساعه الا ربع
اكلة الطوارى و الازمات بالصور HLRBl502200612
فى هذا الوقت نقوم بعمل الارز انا عملت ارز بسمتى بخلطه التوابل المكسيكيه احدى الاخوات فى المنتدى قالت انها استخدمته وعجبها وفعلا طعم الخلطه فى الارز روووووووووووعه نصيحه منى جربوها
بالنسبه للارز
نحمر بصله مقطعه مكعبات صغيره بالسمن
اكلة الطوارى و الازمات بالصور R85Grb02200612
ونقلب حتى تتحول للون الذهبى ونضيف جزره مبشوره وملعقه زنجبيل طازج مبشور
اكلة الطوارى و الازمات بالصور BFLETh02200612
وبعدين نضيف خلطه التوابل المكسيكيه وممكن تزودى اضافات انا وضعت كمون وجوزه الطيب وليمونه مجففه(لومى)ومكعب مرقه ونضع ماء على حسب كميه الارز اللى حنسويها انا لم اذكر مقدار الارز لان الكميه اختياريه
اكلة الطوارى و الازمات بالصور LnTym902200614
وبعدين نضيف الارز البسمتى ويفضل يكون منقوع قبلها بربع ساعه فى ماء ساخن
اكلة الطوارى و الازمات بالصور 72U3RF02200615
نتركه على النار حتى ينضج تماما وهذا شكل الارز بعد النضج
اكلة الطوارى و الازمات بالصور CLdOqF02201002
والخضار فى الفرن تقريبا بيكون استوى ونفتح الكيس ونضع الصينيه تحت الشوايه حتى تتحمر الدجاجه وهذا شكل الخضار بعد النضج
[/size]
اكلة الطوارى و الازمات بالصور EuSg4k02200948
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
هايدي
عميد
عميد
هايدي

عدد الرسائل : 130
المزاج : اكلة الطوارى و الازمات بالصور Pi-ca-11
تاريخ التسجيل : 05/09/2008

اكلة الطوارى و الازمات بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة الطوارى و الازمات بالصور   اكلة الطوارى و الازمات بالصور Icon_minitimeالإثنين سبتمبر 08, 2008 5:14 pm

اكلة الطوارى و الازمات بالصور 135872
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ملك روحي
نقيب
نقيب
ملك روحي

انثى
عدد الرسائل : 163
تاريخ التسجيل : 05/09/2008

اكلة الطوارى و الازمات بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة الطوارى و الازمات بالصور   اكلة الطوارى و الازمات بالصور Icon_minitimeالثلاثاء سبتمبر 09, 2008 12:17 pm

اكلة الطوارى و الازمات بالصور 36207_1178184511
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
اكلة الطوارى و الازمات بالصور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
GENERAL :: •·.·°¯`·.·• (قسم المراة) •·.·°¯`·.·• :: .◦˚ஐ˚◦. مطبخ حواء.◦˚ஐ˚◦.-
انتقل الى: